Båttrailer Falun från Bobergs Båt & Motor AB

Vi på Bobergs har ett bra urval av båttrailer i vår butik i Falun. Behöver du frakta skutan före och efter säsongen? Kom in till oss så hjälper vid dig att hitta något som stämmer med ditt behov. Vi finns i Österå utanför Falun. Ta en titt på våra båttrailrar här.

Båttrailer för dig i Falun med omnejd

Vi säljer trailrar från TK Trailer men även begagnade trailrar förmedlas via vår hemsida. Bläddra gärna igenom vår sida, och ta kontakt med våra hjälpsamma säljare för att hitta en båttrailer här i Falun som stämmer med ditt behov. Ibland vet man inte vilken vagn som passar bäst, och då är det lika bra att höra av sig och berätta vilken båt det gäller, vad den har fått mått och specifikationer, så hjälper vi dig att hitta något relevant och passande.

Vilken trailer ska jag välja?

Välj en båttrailer i Falun som passar dig och ditt behov. Det som skiljer åt mellan modeller är hur fort du kan åka med dem. Vissa får dras i 80 kilometer i timmen, medan andra endast får köras i 30. Om du har långt att åka till din båtplats är det kanske smartare att välja en trailer som får åka snabbare. Exakt vad som gäller och vad som passar dig kan du fråga oss om. Det är en del att tänka på, och därför är det ju viktigt att du får hjälp så att du kan göra ett bra val.

Kontakta oss

För frågor, önskemål, åsikter med mera – kontakta oss så får du hjälp. Vi vill vara ditt självklara val av leverantör för båttrailer Falun, och därför vill vi också göra vårt bästa för att du som kund ska känna dig välkommen och nöjd. Hör gärna av dig till oss, och titta lika gärna in i vår butik i Österå.

båttrailer Falun från Bobergs Båt & Motor AB